Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 21 martie 2020

FOTBAL: Benfica și Frosinone au făcut donații organismelor ce luptă cu Covid-19

Alte cluburi de fotbal au făcut donații, contribuind astfel la lupta cu Covid-19. Benfica Lisabona a oferit un milion de euro, iar Frosinone 150.000.
În Portugalia, țară în care s-au înregistrat 1.280 de cazuri și 12 morți, Benfica Lisabona a anunțat că donează un milion de euro serviciului naţional portughez de sănătate. Banii vor fi folosiți pentru achiziţionarea "de ventilatoare, măşti şi alte materiale de protecţie", potrivit clubului lusitan, care a mulţumit personalului "neobosit din domeniul sănătăţii". În plus, Benfica a oferit şi mâncare pentru 3.000 de persoane aflate la izolare.
În aceeași țară, impresarul Jorge Mendes, cel care îl reprezintă şi pe Cristiano Ronaldo, a donat 200.000 de măşti şi combinezoane spitalului Sao Joao din Porto, relatează L’Equipe. Informaţia a fost dezvăluită de o angajată a spitalului.
În Italia, țara europeană cu cele mai multe cazuri (53.578) și morți (4.825), clubul Frosinone a anunţat că a donat 150.000 de euro direcţiei locale de sănătate pentru achiziţionarea sau închirierea a şapte aparate de ventilaţie. Acestea vor fi folosite la spitalul Fabrizio Spaziani din Frosinone. Săptămâna trecută, Serie B anunţa că a decis să cumpere 20 de aparate de ventilaţue pe care să le doneze unor spitale din Italia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...