Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 27 martie 2020

FOTBAL: Espanyol Barcelona a intrat în șomaj parțial

Aflată pe ultimul loc în LaLiga, echipa Espanyol Barcelona a anunțat că își va trimite jucătorilor şi antrenorilor în şomaj tehnic. Iar dacă ar fi să ne luăm după site-ul cotidianului ”Marca”, atunci am crede că și FC Barcelona, liderul ierarhiei, va adopta aceeaşi măsură.
Gruparea catalană a precizat, de asemenea, că a inițiat un grup de lucru cu jucători din prima echipă şi cu toate părţile implicate, care să monitorizeze situaţia şi să evalueze, prin consens, măsurile viitoare.
În comunicatul dat publicității s-a menționat: ”RCD Espanyol, în condițiile suspendării temporare a competiției și în situația excepțională pe care o traversăm, prezintă un plan de șomaj parțial pentru acest caz de forță majoră. Aceasta se va realiza într-o manieră unilaterală”. 
Potrivit presei iberice, salariilor fotbaliştilor şi tehnicienilor de la Espanyol vor fi reduse cu până la 70 la sută, în funcţie de negocierile cu aceştia. Decizia vizează prima şi a doua echipă masculine, formaţia feminină şi formațiile de juniori şi presupune reducerea cu 70 la sută a orelor de muncă pe durata stării de urgenţă, ţinând cont de faptul că jucătorii trebuie să se pregătească individual acasă. De asemenea, salariile membrilor conducerii clubului vor fi diminuate proporţional. "Echipa şi-a exprimat angajamentul faţă de club, apelând la responsabilitatea sa şi plasând viitorul clubului înainte de toate", a precizat Espanyol.
Pe de altă parte, Espanol Barcelona a anunţat că pune la dispoziţia autorităţilor stadionul şi baza sa sportivă, în cazul în care este nevoie de staţiu pentru necesităţile medicale şi logistice în lupta împotriva coronavirusului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...