Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 26 martie 2020

HOCHEI: Ediția 2019/2020 a Campionatului României a fost anulată

Biroul Federal și Adunarea Generală ale Federației Române de Hochei pe Gheață au decis, astăzi, să anuleze toate competițiile de seniori, senioare și tineret. În comunicatul dat publicității se menționează că, totodată, ”s-a decis încheierea Campionatelor de U18 și U16 pentru care clasamentul final a fost stabilit conform meciurilor jucate”.
În Campionatul Național de Seniori, 2019/2020, erau înscrise șapte echipe: CSM Corona Brașov, deșinătoarea titlului, CSM Galați, SC Miercurea Ciuc, ACS Hockey Gheorgheni, CSA Steaua București, ACS Sapienția U23 (fostă CSHC Marton Aron Sândominic) și Sportul Studențesc. 
În 13 martie, ca urmare a pericolului epidemiologic generat de COVID-19 și luând în considerare deciziile Comitetului Național pentru Situații de Urgență dar și recomandările MTS, Federația Română de Hochei pe Gheață a decis suspendarea tuturor meciurilor din Campionatele Naționale la toate categoriile de vârstă până la 31 martie 2020 cât și suspendarea competițiilor pentru copii, indiferent de vârstă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...