Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 26 martie 2020

FOTBAL: Bayern Munchen și Manchester City vor să facă un schimb Alaba - Sané

Campionatele de fotbal ale Germaniei și Angliei sunt întrerupte din cauza pandemiei cu Covid-19. Ceea ce nu înseamnă că echipele participante la ele nu se mai gândesc la ce va urma. Potrivit presei germane, Bayern Munchen și Manchester City ar negocia un schimb Alaba - Sané. 
Detaliile posibilei tranzacții au fost prezentate în cotidianul ”Bild”. S-a spus mai întâi că David Alaba (27 de ani) ar putea părăsi pe Bayern Munchen la vară. Sosit în Bavaria pe când era foarte tânăr, austriacul nu intenționează a-și prelungi contractul care expiră în 2021. Apărător polivalent, acesta a cerut în 2016 să fie folosit pe viitor a mijlocaș. Ceea ce nu s-a întâmplat.   
În aceste condiții, bavarezii se gândesc să-l dea pe Alaba la schimb cu 
Leroy Sané (24 de ani). Astfel jucătorul de la Manchester City ar putea reveni în Germania. Mai cu seamă că și internaționalul german are contract până în 2021.
Interesant este că deși acest schimb pare avantajos pentru toată lume, nici Alba, nici Sané nu par a fi încântați de el. Alaba, de pildă, pare mai tentat să plece în Spania deși la City l-ar reintâlni pe Pep Guardiola, cu care a mai lucrat și la Bayern Munchen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...