Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 26 martie 2020

FOTBAL: Meciuri într-o singură manșă și Final Four în Liga Campionilor?

În contextul pandemiei de Covid-19, competițiile europene inter-cluburi de fotbal și-au dat peste cap programul inițial. Astfel că Uniunea Europeană de Fotbal Asociație (UEFA) studiază câteva variante de a reprograma meciurile rămase într-o perioadă cât mai scurtă. 
Cum se speră ca sezonul european de fotbal să se încheie până la 30 iunie, forul continental ar fi avansat ideea ca în optimile de finală, sferturi și semifinale din Liga Campionilor și Liga Europa să nu se mai joace în sistem tur-retur, ci într-o singură manșă. Firește că o asemenea variantă ar presupune ca una dintre formații să fie avantajată. Dacă se va juca pe terenul uneia dintre echipe... De aceea a fost avansată ideea ca meciurile să se dispute pe terenuri neutre. Totodată, se discută despre disputarea semifinalelor și finalei în sistem Final Four, așa cum se întâmplă de multă vreme în alte sporturi de echipă precum baschetul, handbalul sau voleiul.   
Este de precizat că, în contextul întreruperii activității și anulării antrenamentelor, va fi nevoie și de două săptămâni de pregătire înaintea reluării competițiilor. Altfel există riscul producerii unor accidente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...