Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 25 martie 2020

HANDBAL: Cristian Gațu a suferit un atac cerebral

Dublu campion mondial la handbal, câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, Cristian Gațu (74 de ani) a suferit un atac cerebral. Potrivit GSP, acesta ar fi internat la Spitalul Militar din București.
Aceeași sursă precizează că fostul comandant al CSA Steaua și ex-președinte al Federației Române de Handbal (FRH) a efectuat un computer tomograf și i s-a descoperit un cheag de sânge la creier, de 1,5 mm. E posibilă și o intervenție chirurgicală.
Născut în 20 august 1945, la  București, Cristian Gațu a excelat în handbal, evoluând pe postul de coordonator de joc. La Campionatul Mondial a cucerit medalia de aur în 1970 (Franța) și 1974 (RDG), precum și una de bronz, în 1967 (Suedia). La Jocurile Olimpice, a ocupat locul 2 în 1976 (Montreal) și 3 în 1972 (Munchen). Fost comandant al Clubului al Armatei Steaua și ex-vicepresedinte al COSR, a condus FR de Handbal între 1996 și 2014. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...