Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 31 martie 2020

FOTBAL: Cristiano Ronaldo își îndeamnă fanii să rămână acasă

Vedetă a echipei de fotbal Juventus Torino, Cristiano Ronaldo (35 de ani) a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care cere fanilor să stea acasă în contextul pandemiei de Covid-19.
Totodată fotbalistul portughez îi îndeamnă să sprijine personalul medical care luptă pentru salvarea de vieţi. "În aceste momente dificile pentru întreaga lume, să fim recunoscători pentru ceea ce contează - sănătatea noastră, familia noastră şi persoanele dragi. Staţi acasă şi haideţi să ajutăm personalul medical care luptă pentru salvarea vieţilor noastre", a scris Ronaldo, care a însoțit cuvintele sale cu o fotografie în care apare alături de trei dintre copiii săi: Eva, Mateo si Alana Martina.
Lusitanul a decis să facă acest apel după ce a fost văzut, alături de logodnica lui, Georgina, şi copiii lor ieșiți la plimbare prin Funchal. Ronaldo nu a încălcat, însă, vreo regulă, deoarece în Portugalia măsurile de izolare nu sunt atât de riguroase faţă de cele din Italia.
Fotbalistul se află în Portugalia din 10 martie, el venind pentru a fi alături de mama sa, care a suferit un atac vascular cerebral. Apoi, după ce câțiva jucători au fost testați pozitiv, tot lotul lui Juventus Torino a intrat în carantină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...