Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 22 martie 2020

GIMNASTICĂ: Andreea Răducan ne îndeamnă să stăm în casă și să avem grijă de cei dragi

Multiplă campioană olimpică, mondială și europeană la gimnastică, Andreea Răducan își îndeamnă prietenii, admiratorii, compatrioții să trateze ”cu maximă responsabilitate această perioadă și mesajele autorităților”. 
Iată mesajul transmis de Andreea Răducan: 
”Dragi prieteni, mesajul meu este în special pentru aceia care n-au înțeles situația în care ne aflăm. Oricât de absurdă, de propagandistică sau de premeditată vi s-ar părea răspândirea acestui virus, Covid-19, încercați să vedeți realitatea cu care ne confruntăm. Virusul corona se răspândește foarte ușor. Iar persoanele care au și afecțiunile plămânilor sau alte probleme de sănătate pot ajunge să-și piardă viața. Cred că putem înțelege cu toții situația absolut copleșitoare cu care se confruntă Italia, țară care în fiecare zi își numără persoanele decedate. Nu trebuie să ajungem așa! Și nu vom ajunge așa! Dar depinde în cea mai mare măsură de noi. De cât suntem de responsabili. Fiecare persoană nou infectată nu face decât să prelungească starea de urgență și să îngreuneze munca medicilor și a autorităților. Sunt mama a doi copii. Și îmi doresc să nu le creez nicio problemă micuților, iar eu să fiu alături de ei în fiecare zi și să-i îngrijesc așa cum trebuie. Nu știu nici când, nici cum se va încheia această perioadă dificilă, dar sunt convinsă că după acest uragan vom fi cu toții mai puternici, mai înțelepți și mai atenți la lucrurile care contează cu adevărat. Așadar, stăm în casă atât cât este nevoie. Avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi. Iar dacă este obligatoriu să ieșim evităm locurile aglomerate și ne salutăm de la distanță. Tratăm cu maximă responsabilitate această perioadă și mesajele autorităților. Eu vă doresc tuturor multă sănătate și să auzim de bine!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...