Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 22 martie 2020

FOTBAL: Robert Lewandowski donează un milion de euro pentru lupta cu Covid-19

Atacant al echipei de fotbal Bayern Munchen, Robert Lewandowski s-a angajat și el în campania de strânge de fonduri destinate luptei cu Covid-19. Polonezul a donat un milion de euro. De asemenea, și alţi fotbalişti celebri au iniţiat acţiuni similare, printre eu fiind Paul Pogba, Lorenzo Insigne şi Franck Ribery.
În mesajul postat pe reţelele de socializare de fotbalist şi soţia lui, Anna, se precizează: "Suntem toţi conştienţi de situaţia dificilă din jurul nostru. Astăzi, toţi jucăm în aceeaşi echipă. Să fim puternici în această luptă! Când putem să ajutăm pe cineva să o facem! Această situaţie ne îngrijorează pe toţi, de aceea cerem să urmaţi instrucţiunile şi să îi ascultaţi pe cei care ştiu mai bine! Daţi dovadă de responsabilitate!".
Săptămâna aceasta, componenții echipei de fotbal Bayern Munchen, campioana Germaniei, Leon Goretzka şi Joshua Kimmich au lansat o platformă de donaţii pentru a sprijini campania de combatere a noului coronavirus, contribuind și ei cu un milion de euro. Potrivit BBC, pe această platformă s-au strâns deja 2,5 miliaone de euro.
Platformal "We kick Corona (Lovim Corona)" este accesibilă în toată lumea, iar fondurile strânse vor fi donate unor asociaţii caritabile, sociale şi medicale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...