Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 26 martie 2020

FOTBAL: Roxana Mărăcineanu i-a adus un omagiu lui Michel Hidalgo

Antrenor al echipei de fotbal a Franței care a cucerit titlul european în 1984, Michel Hidalgo a încetat din viață astăzi, la Marsilia, la 87 de ani. Dispariția sa e deplânsă de oameni de sport din Hexagon, care i-au adus un omagiu. 
Ministru al Sporturilor în Franța, Roxana Mărăcineanu a spus: ”Va fi pentru noi întotdeauna antrenorul unei echipe care a marcat numeroase generații și care va rămâne în istoria fotbalului și a sportului francez”. Prima campioană mondială a natației din Hexagon a transmis ”cele mai sincere condoleanțe familiei lui Michel Hidalgo și apropiaților săi”. 
Președinte al Federației Franceze de Fotbal (FFF), Noël Le Graët a spus într-un comunicat: ”Federația, fotbalul nostru sunt în doliu. Michel Hidalgo face parte din cele mai mari nume ale fotbalului francez. A marcat istoria și palmaresul fotbalului francez și internațional cu primul titlu major câștigat de naționala noastră. Prin filosofia sa de joc, personalitate și pasiunea exemplară a contribuit la evidențierea sportului nostru pe plan internațional și la popularitatea sa în Franța”. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...