Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 31 martie 2020

FOTBAL: Fatih Terim s-a însănătoșit și a fost externat

Antrenor al echipei de fotbal Galatasaray Istanbul, Fatih Terim (66 de ani) a fost externat. Cu toate că a fost testat din nou pozitiv cu virusul Covid-19, potrivit lequipe.fr, tehnicianul a fost trimis acasă.
Medicii turci au ajuns la concluzia că starea de sănătate a omului de fotbal s-a ameliorat. "Deşi ultimul test a fost tot pozitiv, Terim îşi poate continua tratamentul acasă", a anunţat spitalul Spitalul Liv, potrivit agenţiei Anatolia.
Antrenorul echipei la care evoluează Florin Andone a anunţat, în 23 martie, că a fost testat pozitiv cu Covid-19. "Sunt pe mâini bune la spital. Nu vă îngrijoraţi", a fost mesajul transmis de Fatih Terim pe rețelele de socializare.
În afară de antrenorul echipei din Istanbul, alţi doi oficiali, vicepreşedinţii Yusuf Gunay şi Abdurrahim Albayrak, au fost testaţi pozitiv.
La ora redactării acestui text, în Turcia se consemnaseră 10.827 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19, dintre acestea murind 168. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...