Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 31 martie 2020

SCRIMĂ: Ana-Maria Popescu i-a provocat pe sportivii din Team România

Aflată acasă, în autoizolare, spadasina Ana-Maria Popescu și-a exprimat susținerea pentru colegii săi din sport obligați să se antreneze în condiții dificile, departe de săli sau stadioane. Sportiva a postat un filmulet în care apare făcând asalturi la un manechin improvizat de soțul ei, poloistul Pavel Popescu. ”Rămânem în casă, dar asta nu înseamnă că suntem în vacanţă”, a fost esența mesajului transmis de scrimeră. 
În apelul video postat pe pagina oficială de Facebook a Federaţiei Române de Scrimă și preluat de aceea a Comitetului Olimpic și Sportiv Român, campioana olimpică de la Rio de Janeiro spune: "Dragi eroi cu mască, mai mici sau mai mari, deşi traversăm o perioadă dificilă, suntem datori să ne antrenăm în continuare. Suntem datori să credem în visul nostru, să ne folosim de toată imaginaţia şi creativitatea pentru a ne adapta antrenamentele".
Participantă la etapa de Cupa Mondială de la Budapesta, unde mai mulţi sportivi asiatici au fost testaţi pozitiv cu Covid-19, stelista e convinsă că sportivii trebuie să se antreneze în continuare şi să creadă în visul lor: "Luptăm cu un inamic invizibil de această dată şi trebuie să ne adaptăm planul. Exact cum se întâmplă şi într-un asalt. De cele mai multe ori trebuie să te adaptezi în funcţie de ce face adversarul. Doar aşa putem să ieşim învingători din această luptă şi pregătiţi în momentul în care sălile de antrenament şi competiţiile vor fi reluate. Hai să muncim! Hai să nu ne dăm bătuţi. Să nu lăsăm garda jos. Ne antrenăm, muncim pentru visul nostru şi cel mai important lucru, să rămânem acasă. Aveţi grijă de voi şi spor la treabă", a adăugat ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...