Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 22 martie 2020

FOTBAL AUSTRALIAN: S-a amânat și competiția pe care o urmărea Simona Halep

Cum și în Australia s-au consemnat până acum 1,286 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19 (214 morți), s-a luat decizia întreruperii campionatului de fotbal australian, competiția la care participă și echipa din Adelaide pe care o susține și Simona Halep.
Este de amintit că în weekend s-a disputat prima etapă a ediției 2020, însă toate meciurile se desfășuraseră fără spectatori. Hotărârea Australian Football League (AFL) survine după ce guvernul federal din țara-continent a decis să nu mai autorizeze deplasările non-esențiale. 
Numit și ”footy” sau ”Australian rules”, fotbalul australian este un sport specific țării din emisfera Sudică. Acesta se dispută pe un teren oval, cu o minge asemănătoare aceleia de rugby. Fotbalul australian este cel mai popular sport din țara care i-a și dat numele, acolo activând circa 1.200.000 de sportivi legitimați.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...