Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 22 martie 2020

FOTBAL: Președintele clubului din Brescia nu crede că se va mai încheia această ediție în Serie A

Preşedintele clubului de fotbal din Brescia, Massimo Cellino, a comparat pandemia de coroanvirus cu una de ciumă şi e convins că ”sezonul e terminat” în condițiile în care numărul cazurilor de infectare cu Covid-19 a ajuns la 53.578 în Italia, iar cel al morților se apropie de 5.000 (sunt 4.825).
Interogat asupra acestui subiect de cotidianul ”Corriere dello Sport”, Massimo Cellino a declarat: "Nu trebuie să ne gândim când vom reîncepe, ci la supravieţuire. Şi dacă vorbim despre fotbal, totul trebuie amânat pentru sezonul viitor. Să fim realişti! Aceste virus este ciumă. Nu mai putem juca anul acesta. Unii nu-şi dau seama de ceea ce se întâmplă şi aceştia sunt mai răi decât virusul. Sezonul este terminat. Dacă cineva vrea titlul ăsta blestemat, să-l ia! Şi nu zic asta pentru că Brescia este ultima".
Poziția șefului de la Brescia nu este singulară. Există, însă, și abordări diferite în Italia. Clubul Lazio Roma a vorbit despre reluarea antrenamentelor în această săptămâni, cel mai probabil joi. Cei de la Napoli vor să facă același lucru. Cagliari, în schimb, și-a schimbat poziția, amânând revenirea fotbaliștilor la antrenamentele comune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...