Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 28 martie 2020

OLIMPISM: În circa trei săptămâni se va decide perioada în care se vor desfășura Jocurile Olimpice de la Tokyo

Conducerea Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) a participat, ieri, la o nouă videoconferință a președintelui CIO, Thomas Bach. Acesta a confirmat că în trei săptămâni CIO va reveni cu o propunere de dată pentru desfășurarea competiției olimpice din 2021.
La videoconferința inițiată de CIO au asistat președintele Mihai Covaliu, secretarul general George Boroi, șeful de misiune Florin Mișcă și alți membrii din staff-ul forului olimpic român. Din partea mișcării olimpice internaționale au participat, alături de Thomas Bach, James Macleod, directorul Solidarității Olimpice și a Relațiilor CIO - NOC, Christophe Dubi, directorul Executiv CIO pentru Jocurile Olimpice, și Kit McConnell, director Sportiv CIO.
Reprezentanții CIO au subliniat că toți sportivii calificați își vor păstra acest drept câștigat, iar celor care sunt în proces de calificare li se va acorda o perioadă mai mare pentru pregătire. Nu vor fi modificate locurile cotă pentru comitete olimpice naționale. Va exista flexibilitate în legătură cu criteriile de eligibilitate, respectiv cele de vârstă, din cauza amânării cu un an a Jocurilor.
De asemenea, s-a anunțat că în stabilirea datei de desfășurare a întrecerilor se va ține cont de mai multe aspecte: situația economică, programul școlar ( vacanțe), disponibilitatea voluntarilor, a hotelurilor din Japonia, de popunerile deținătorilor de drepturi tv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...