Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 23 martie 2020

BASCHET: Rudy Gobert susține că şi-a pierdut gustul şi mirosul

Pivot al echipei americane de baschet Utah Jazz, Rudy Gobert a fost depistat pozitiv cu Covid-19 în urmă cu douăsprezece zile. Francezul a precizat, pe reţelele de socializare, că şi-a pierdut gustul şi mirosul, informează lequipe.fr.
Sportivul a postat următorul mesaj pe Twitter: "Ca să vă ţin la curent, pierderea gustului şi mirosului fac parte cu siguranţă dintre simptome. Nu am putut să miros nimic de patru zile. A mai păţit cineva asta?".
Potrivit unor experţi în sănătate, deși sunt rare, aceste simptome pot apărea mai târziu ca altele. Ele sunt observate "mai ales la subiecţii cei mai tineri", a explicat ministerul francez al Sănătăţii.
După ce Rudy Gobert (Utah Jazz) a fost infectat cu coronavirus şi, după ce testul său a ieşit pozitiv, campionatul NBA a fost suspendat, la 11 martie. Apoi, s-a constatat faptul că cel puţin 14 jucători din NBA au contractat noul coronavirus, între care vedeta echipei Brooklyn Nets Kevin Durant, Marcus Smart de la Boston Celtics şi Donovan Mitchell, coechipier al lui Gobert la Utah Jazz. Majoritatea afirmă că este asimptomatică, potrivit şefului NBA, Adam Silver.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...