Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 31 martie 2020

RUGBY: Federația Americană este în faliment

Confruntată cu un deficit financiar, care a fost accentuat de întreruperea competiției interne din 20 martie, Federația Americană de Rugby a anunțat că este în încetare de plăți... Potrivit lequipe.fr, World Rugby a precizat că va ajuta financiar acest for pentru a-l menține pe linia de plutire. 
USA Rugby a întâmpinat dificultăți financiare încă din 2019, atunci când cheltuielile au depășit cifra prevăzută în buget. “Traversăm cea mai dificilă perioadă a organizației noastre. Niciuna dintre deciziile luate de noi nu a fost luată uşor”, a declarat Barbara O’Brien, preşedintele USA Rugby.
Aflată sub protecţia prevederilor Capitolului 11 din Legea americană a falimentului, forul american încearcă să îşi restructureze activitatea.  Există un plan de sprijin financiar aprobat de comitetul executiv al forului mondial, World Rugby. 
USA Rugby va continua să funcționeze cu o structură administrativă redusă. S-a precizat, totodată, că selecţionatele americane, masculină şi feminină, de rugby în XV şi în 7, vor continua să participe la competiţiile la care sunt înscrise, după pandemia cu Covid-19.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...