Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 25 martie 2020

CICLISM: Organizatorii Turului Franței refuză ideea amânării sau anulării cursei

Dintre marile competiții sportive organizate anual, în primele șase-șapte luni, Le Tour a rămas printre puținele care n-au fost amânate sau anulate, alături de turneul de tenis de la Wimbedon. În mod normal, această cursă ar trebui să se desfășoare între 27 iunie și 19 iulie. Și dacă ar fi să ne luăm după declarațiile oficiale, ea nu va fi anulată.
Potrivit cotidianului ”Le Parisien”, organizatorii au respins ferm ideea unei suspendări, ei pledând ca Turul Franței să se desfășoare fără spectatori în cel mai rău caz. Chiar și Ministrul francez al Sporturilor, Roxana Mărăcineanu, a declarat că "este de o importanţă capitală ca această competiţie să se poată ţine".
Altfel, Uniunea Internaţională de Ciclism (UCI) a stabilit că nicio cursă din World Tour nu se va desfășura până la 30 aprilie. Și, din câte se pare, această perioadă va fi prelungită până la 31 mai, printre competițiile afectate numărându-se și Turul Italiei, cu plecarea din Ungaria, de la Budapesta, la 9 mai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...