Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 31 martie 2020

FOTBAL: Messi & Co. acceptă o reducere a salariilor cu 70%

În condițiile în care campionatul de fotbal al Spaniei este întrerupt din cauza pandemiei de Covid-19, componenții echipei FC Barcelona au acceptat reducerea salariilor cu 70 la sută. S-a confirmat astfel o informație apărută săptămâna trecută.
Inițial, s-a spus că reducerea salarială va fi de 50%. Vedetă a echipei catalane, Lionel Messi a precizat că el şi coechipierii săi au încercat să găsească cea mai bună soluţie pentru ei şi club. "Ne-a surprins că au existat oameni care au încercat să pună presiune pe noi pentru a face lucruri pe care mereu am spus că le vom face", a scris Messi pe Instagram, referindu-se la faptul că au apărut articole conform cărora jucătorii nu ar fi de acord cu o reducere a salariilor.
De asemenea, argentinianul a mai anunţat că jucătorii vor colabora pentru ca angajaţii clubului să poată fi plătiţi integral în această perioadă. FC Barcelona anunţase, joi, reducerea salariilor angajaţiilor, ca urmare a consecinţelor economice ale pandemiei de coronavirus. "Este vorba de reducerea zilei de lucru, impusă de circumstanţe şi de măsurile de protecţie, şi, în consecinţă, reducerea proporţională a retribuţiei prevăzute în contractele respective", a precizat clubul, într-un comunicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...