Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 26 martie 2020

BASCHET: În NBA s-ar putea relua meciurile în luna mai

Una dintre cele mai populare competiții din lume, Liga Nord-Americană de Baschet (NBA) a fost întreruptă din cauza pandemiei de Covid-19. Mai exact, după ce câțiva jucători au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Și deși situația în SUA și în Canada nu e deloc bună, numărul cazurilor de persoane infectate fiind în continuă creșterem unoo proprietari de echipe doresc ca întrecerea să fie reluată în mai.
Printre cei care susțin această idee este Mark Cuban, proprietarul lui Dallas Mavericks: ”Nimeni nu a dat informații precise până acum, însă toate deciziile sunt complicate. Eu mă bazez pe ceea ce mi-au spus cei de la Centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor. Estimările lor ar fi pentru 1 iunie, însă eu sper că vom reveni la normal la jumătatea lunii mai”. 
Totodată, Mark Cuban vehiculează ideea că meciurile ar putea să se dispute fără public, la început. ”Sportul joacă un rol important. Oamenii vor ceva care să îi trezească, să îi aprindă. Și NBA ar putea să fie reluată în mai pentru ca meciurile să fie difuzate la televizor. Este tot ceea ce avem nevoie acum”. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...