Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 9 septembrie 2022

TENIS / WTA: Sorana Cîrstea şi Irina Begu participă la Ţiriac Foundation Trophy

Două dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis ale României, Sorana Cîrstea (37 WTA) şi Irina Begu (42 WTA) vor participa la prima ediţie a Ţiriac Foundation Trophy presented by Kaufland, turneu de categorie WTA 125. Competiția se va desfășura în perioada 10-18 septembrie 2022, la Centrul Naţional de Tenis din București. Tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal al turneului va avea loc sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 13.00, la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti, la acest eveniment urmând să participe şi Ion Ţiriac, promotorul turneului.

Cîrstea şi Begu vor primi wild-card-uri din partea organizatorilor, iar poziţia lor din topul mondial le plasează în postura de favorită nr. 1 respectiv favorită nr. 2 la turneul de la Bucureşti.

La turneul bucureștean vor fi oferite premii în valoare totală de 115.000 dolari, precum şi 160 de puncte în clasamentul WTA pentru campioană. Costurile totale de organizare se ridică la peste 165.000 dolari. 

Tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloului principal al turneului se va efectua sâmbătă, 10 septembrie, la ora 13.00, la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.

"Ţiriac Foundation Trophy prezentat de Kaufland" oferă premii totale în valoare de 115.000 USD şi 160 de puncte în clasamentul WTA pentru campioană, costurile totale de organizare ridicându-se la peste 165.000 USD.

Întrecerea va fi organizată în perioada 12-18 septembrie 2022, la Centrul Naţional de Tenis din Capitală, de către Federaţia Română de Tenis şi Fundaţia Ţiriac. Biletele la turneu s-au pus în vânzare din 1 septembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...