Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 6 septembrie 2022

FOTBAL / ROMÂNIA: Universitatea Cluj a renunțat la Pîrvulescu, Boiciuc şi Baravykas

Aflată în subsolul clasamentului ediției 2022/2023 a Superligii, echipa de fotbal Universitatea Cluj a anunţat, astăzi (marţi, 6 septembrie), că se desparte de Paul Pîrvulescu, Alexandru Boiciuc şi Rolandas Baravykas. Gruparea i-a transferat, zilele acestea, pe fundaşul dreapta Ştefan Vlădoiu, mijlocaşul ofensiv Lorand Fulop și pe portarul Plamen Iliev. 

„U” Cluj a precizat că Paul Pîrvulescu a fost transferat la echipa FK Csíkszereda Miercurea Ciuc. Sosit pe Cluj Arena înaintea returului din campionatul trecut, acesta a bifat 11 partide în tricoul Universităţii în liga secundă. În Superliga, fundaşul stânga a fost utilizat în patru meciuri, în acest început de campionat.

În acest start de campionat, atacantul Alexandru Boiciuc a strâns şapte prezenţe în tricoul Universităţii Cluj, fără vreun gol marcat. Iar fundaşul dreapta Rolandas Baravykas a fost titular în două meciuri în acest început de campionat, în alte două partide intrând pe parcursul jocului.

„U” Cluj le-a mulțumit celor trei fotbaliști și le-a urat succes în activitate. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...