Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 9 septembrie 2022

CICLISM / TURUL ROMÂNIEI 2022: Eduard Grosu a câştigat etapa a treia și s-a îmbrăcat în galben

Câștigător al ediției 2020, Eduard Grosu (Drone Hopper Androni) a câştigat, astăzi (vineri, 9 septembrie), etapa a treia a Turului României, care s-a desfăşurat pe distanţa de 154 kilometri, între Târgu Mureş şi Făgăraş Cetate. Rutierul din Zărnești a preluat tricoul galben de lider.

În a treia etapă din Turul României, plutonul a traversat peisajele oferite de Colinele Transilvaniei. Potrivit organizatorilor, vremea a fost o provocare pentru ciclişti şi a încurcat planurile multora dintre ei. Întreaga etapă au existat numeroase încercări de evadare, însă plutonul a devenit repede compact.

Victoria i-a revenit lui Eduard-Michael Grosu (Drone Hopper Androni), care a preluat tricoul galben. Acesta îl are și pe cel roşu pentru cel mai bun sprinter, precum și pe acela albastru cuvenit celui mai valoros rutier român.

Purtătorii tricourile distinctive după etapa de azi:

Tricoul galben - Eduard Grosu (Drone Hopper)

Tricoul verde - Cormac McGeough (Wildlife Generation)

Tricoul roşu - Eduard Grosu (Drone Hopper)

Tricoul alb - Mika Heming (ATT Investments)

Tricoul albastru - Eduard Grosu (Drone Hopper)

Etapa a patra e programată sâmbătă, 10 septembrie, între Cristian şi Curtea de Argeş, Curtea Domnească, cu trecere pe Transfăgărășean, pe distanţa de 209 kilometri. Duminică, în ultima zi, rutierii se vor întrece pe un circuit stradal între Piața Victoriei și Piața Presei Libere din București. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...