Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 3 septembrie 2022

ÎNOT / CM 2022 (JUNIORI): David Popovici şi Patrick Sebastian Dinu vor concura în semifinale la 100 m liber

Medaliați cu aur la ștafeta masculină de 4x100 m liber, David Popovici şi Patrick Sebastian Dinu s-au calificat, astăzi (duminică, 4 septembrie), în semifinale probei de 100 m liber din cadrul Campionatului Mondial de înot juniori. Ei au avut al doilea, respectiv al optulea timp din serii.

Deţinător al recordului mondial de seniori în această probă, David Popovici a câştigat fără să forţeze în serii, fiind cronometrat în 49,14 secunde. În semifinale s-a calificat şi Patrick Sebastian Dinu. Timp său din serii a fost de 50,31 secunde.

În aceeași reuniune, Rebecca Diaconescu s-a calificat în finala probei de 50 m spate. Ea a încheiat prima semifinală în 29,24 secunde, acesta fiind al patrulea din semifinale. Finala probei de 50 m spate feminin e programată mâine noapte, la 3.29, ora României.

România ocupă locul 7 în clasamentul pe națiuni. David Popovici a câștigat medalia de aur la 200 m liber și cu ștafeta masculină de 4x100 m liber (alături de Alexandru Constantinescu, Ștefan Cozma și Patrick Dinu), precum și o medalie de argint cu ștafeta combinată de 4x100 m liber (împreună cu Patrick Dinu, Bianca Costea și Rebecca Diaconescu). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...