Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 8 septembrie 2022

HANDBAL / ROMÂNIA: Croatul Ante Kuduz şi iranianul Saeid Heidarirad au primit cetăţenia română

CS Dinamo a anunţat, astăzi (joi, 8 septembrie), că handbaliştii Ante Kuduz (27 de ani) şi Saeid Heidarirad (31 de ani) au primit cetăţenia română. Cei doi sunt componenți de bază ai echipei de handbal care reprezintă țara noastră în ediția 2022/2023 a Ligii Campionilor. 

Gruparea bucureșteană a publicat cele două Hotărâri de Guvern prin care cei doi au primit cetățenia română. 

Ante Kuduz joacă la Dinamo din 2018, cu o pauză de câteva luni în 2021.  El a fost unul dintre jucătorii exponențiali ai echipei Dinamo. Vârful lui de formă a fost atins în ediția 2019-2020 a EHF Champions League, când a marcat 61 de goluri în cele 12 meciuri disputat de ”alb-roșii”. În acel sezon, FRH l-a declarat cel mai valoros jucător din campionatul intern, iar forul european EHF la nominalizat în grupul select pentru ”All Star Team” EHF Champions League.

Iranianul Saeid Heidarirad evoluează la Dinamo din 2017. El s-a remarcat pe postul de portar, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți handbaliști ai echipei bucureștene. Saeid are contract cu Dinamo până în 2024. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...