Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 5 septembrie 2022

FOTBAL / ROMÂNIA: FC U Craiova 1948 a renunțat la serviciile lui Claudiu Bălan

Clubul de fotbal FC U Craiova 1948 a anunţat, astăzi (luni, 5 septembrie), că i-a reziliat contractul atacantului Claudiu Bălan (28 de ani). Decizia a fost luată la o zi după ce gruparea l-a împrumutat pe Vladislav Blănuţă de la Pescara.

Gruparea din Bănie a precizat pe pagina oficială de Facebook: „Fotbal Club Universitatea 1948 şi Claudiu Bălan au ajuns la un acord privind încetarea contractului. Clubul îi mulţumeşte lui Claudiu pentru tot ce a realizat ca jucător al echipei în ultimii ani şi îi urează mult succes în următoarea provocare". 

Claudiu Bălan se afla în lotul grupării patronate de Adrian Mititelu din august 2017, iar în acest sezon a evoluat în şase partide. Pe de altă parte, FCU Craiova 1948 l-a legitimat pe Vladislav Blănuţă, atacant din Republica Moldova care deţine şi cetăţenia română: „Fotbal Club Universitatea 1948 a ajuns la un acord cu formaţia Pescara pentru împrumutul atacantului cu dublă cetăţenie, atât română, cât şi moldovenească, Vladislav Blănuţă. În vârstă de 20 ani, Vladislav Blănuţă soseşte în Bănie sub formă de împrumut pentru un sezon, cu opţiune de cumpărare definitivă în vara viitoare".

Blănuţă s-a transferat la Pescara în iulie 2019, de la echipa U19 a clubului FC Rapid. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...