Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 4 septembrie 2022

FOTBAL / LIGA CAMPIONILOR: Istvan Kovacs va arbitra meciul Dinamo Zagreb – Chelsea din prima etapă a grupelor

Uniunea Europeană de Fotbal Asociație (UEFA) a anunțat că Istvan Kovacs a fost delegat să conducă la centru meciul Dinamo Zagreb – Chelsea, din prima etapă a grupelor Ligii Campionilor. Arbitrul român a condus finala Conferinței Europene, anul acesta.   

Partida dintre Dinamo Zagreb şi Chelsea Londra se va disputa marţi, 6 septembrie, de la ora 19.45, în Croaţia. Istvan Kovacs va fi ajutat la cele două margini de Ovidiu Artene şi Vasile Marinescu. Arbitru de rezervă va fi Andrei Chivulete, iar arbitrul din camera VAR a fost desemnat Ovidiu Haţegan.

În vârstă de 37 de ani, Istvan Kovacs a condus, anul acesta prima sa finală europeană la nivel de club: Feyenoord - AS Roma, în Conferința Europeană. În acest an competițional, românul a arbitrat 10 partide în competiţiile de club sub egida UEFA, inclusiv manşa tur a semifinalei Ligii Campionilor dintre Manchester City şi Real Madrid (4-3). De asemenea, Kovacs a fost inclus pe lista arbitrilor care vor oficia la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...