Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 5 septembrie 2022

TENIS / US OPEN: Eliminat de Kyrgios, Daniil Medvedev va pierde locul 1 ATP

Deţinător al titlului la US Open, Daniil Medvedev a fost eliminat în optimile de finală ale ediției 2022. Rusul a fost învins cu 7-6/11, 3-6, 6-3, 6-2 de australianul Nick Kyrgios (locul 25 ATP). În urma acestui eșec, Medvedev va pierde șefia clasamentului mondial.

Pe de altă parte, Kyrgios ajunge pentru prima dată în această fază la turneul de mare șlem de la New York, urmând a juca în sferturile de finală împotriva unui alt rus, Karen Khachanov (31 ATP). După confruntarea cu Medvedev, australianul a spus că s-a distrat copios: „Primul set a fost cel mai important. Cred că dacă ar fi câştigat, ar fi fost o sarcină imposibilă pentru mine să revin şi să câştig. Am jucat cum trebuie. M-am simţit atât de eliberat în al treilea şi al patrulea set. M-am distrat copios. M-am bucurat de fiecare clipă. Sunt cu adevărat mândru de asta. Dar este doar un meci din optimile de finală. A fost, evident, o experienţă incredibilă să-l înving pe numărul 1 mondial pe arena Arthur Ashe. Dar nu voi sărbători prea mult, pentru că ştiu că dacă mai joc cu el de nouă ori, probabil că va fi câştigător de cele mai multe ori”.

Pentru poziția de lider mondial vor lupta, săptămâna aceasta, Rafael Nadal (3 ATP), Carlos Alcaraz (4 ATP) și Casper Ruud (5 ATP).

US Open 2022

Simplu masculin

Sferturi de finală

Kyrgios (Australia / CS23) - Khachanov (Rusia / CS27)

Berrettini (Italia / CS13) - Ruud (Norvegia / CS5)

Ivashka (Belarus)/Sinner (Italia / CS11) - Cilic (Croația / CS15)/Alcaraz (Spania/CS3)

Norrie (Marea Britanie / CS7)/Rublev (Rusia/CS9) - Tiafoe (SUA/CS22)/Nadal (Spania/CS2)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...