Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 5 septembrie 2022

ÎNOT / CM 2022 (JUNIORI): David Popovici a cucerit medalia de aur la 100 m liber

David Popovici și-a încheiat în forță participarea la Campionatul Mondial de înot juniori de la Lima (Peru). Înotătorul legitimat la CS Dinamo a cucerit medalia de aur la 100 m liber. 

David Popovici a terminat finala în 47,13 secunde. Pe următoarele locuri s-au clasat croatul Jere Hribar (49,37 s) şi cipriotul Nikolas Antoniou (49,91 s). Pe locul 5 s-a clasat Patrick Sebastian Dinu (50,09 s).

Federaţia Română de Nataţie și Pentatlon Modern (FRNPM) a salutat victorie într-o postare pe pagina de Facebook: „Ce final frumos de reprezentaţie pentru David Popovici la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima! Sportivul român în vârstă de 17 ani a cucerit medalia de aur în proba de 100 m liber cu timpul de 47.13 s. David a dominat clar finala, terminând cursa la peste două secunde faţă de locul secund, ocupat de Jere Hribar (Croaţia) – 49.37 s. Pe locul trei s-a clasat Nikolas Antoniou (Cipru) – 49.91 s”.

Joi, David Popovici a cucerit şi medalia de aur în proba de 200 m liber la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima, stabilind un nou record al competiţiei. Eș a mai obținut un titlu mondial cu ștafeta masculină de 4x100 m, precum și o medalie de argint cu ștafeta combinată de 4x100 m liber. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...