Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 30 iunie 2022

TENIS / WIMBLEDON: Simona Halep a întrecut-o pe Flipkens și are 9 meciuri la rând câștigate pe iarba londoneză

Fost lider mondial, actualmente pe poziția 18 WTA, Simona Halep (30 de ani) s-a calificat în turul 3 al turneului de mare șlem de la Wimbledon. Românca a ajuns la 9 partide câștigate la rând pe iarba londoneză.

Halep a învins-o cu 7-5, 6-4, astăzi (joi, 30 iunie), pe belgianca Kirsten Flipkens, aflată acum pe locul 190 mondial. Ea va încasa 120.000 de lire sterline pentru această performanță. 

În turul trei, constănțeanca o va înfrunta pe poloneza Magdalenei Frech (24 ani, 92 WTA), care a trecut cu 6-4, 6-4 de slovaca Anna Karolina Schmiedlova. Halep a câştigat ambele partide directe: 6-2, 6-0 la Praga, în 2020, şi 6-4, 6-3 la Australian Open, anul acesta.

Pentru Kirstens (36 ani), acesta a fost ultimul meci la simplu din carieră. Ea va continua la dublu, unde a trecut în turul 2 după o victorie la româncele Monica Niculescu și Gabi Ruse. După disputa cu Halep, în care a reușit câteva lovituri de clasă, Kirstens a sărutat iarba în aplauzele spectatorilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...