Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 22 iunie 2022

FOTBAL / ROMÂNIA: Chindia Târgovişte i-a adus pe fundașii Robert Riza şi Deian Boldor

Clubul de fotbal Chindia Târgovişte a anunţat, astăzi (marţi, 21 iunie), pe pagina sa de Facebook, că i-a transferat pe fundaşii Robert Riza (23 ani) şi Deian Boldor (27 ani). Lotul de jucători se pregătește la Brașov supervizat de noul antrenor, Adrian Mihalcea.

În campionatul trecut, Riza a evoluat la Astra Giurgiu, iar Boldor pentru FC Argeş. Gruparea dâmbovițeană a anunțat că atacantul Daniel Neguţ (26 ani) a revenit de la CFR Cluj, iar mijlocaşul Denis Dumitraşcu (27 ani) s-a întors de la FC Argeş. De asemenea, Chindia Târgovişte a ajuns la un acord cu fundaşul Constantin Dima (22 ani), jucător care a fost legitimat în anul competițional trecut la UTA. Și că l-a transferat pe mijlocaşul Modestas Vorobjovas (26 ani), cu 22 de prezenţe în naţionala Lituaniei, venit de la UTA.

Chindia se află, de azi, într-un stagiu de pregătire la Braşov, până în 2 iulie.

Antrenorul Adrian Mihalcea are la dispoziţie 24 de jucători: Cătălin Căbuz, Dinu Moldovan, Andres Brînzea - portari, Tiberiu Căpuşă, Cornel Dinu, Daniel Celea, Constantin Dima, Deian Boldor, Adrian Ioniţă, Denis Dumitraşcu, Robert Riza, Robert Nanciu - fundaşi, Iulian Zamfir, Cosmin Atanase, Doru Popadiuc, Marco Dulca, Modestas Vorobjovas, Juan Passaglia, Nasser Chamed, Andrei Şerban - mijlocaşi, Daniel Neguţ, Alexandru Jipa, Cristian Cherchez, Alex Petre - atacanţi. 

În 1 iulie, se va alătura lotului şi Andreas Mihaiu (Dinamo).

Sâmbătă, 25 iunie, la ora 11.30, Chindia va disputa primul meci de pregătire, cu CS Mioveni, la Tărlungeni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...