Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 25 iunie 2022

FOTBAL / ROMÂNIA: CFR Cluj s-a impus în fața lui Hakduk Split

Campioană a României în ultimii ani, echipa de fotbal CFR Cluj a bifat al 4-lea succes în meciurile amicale. Și încă fără gol primit, ceea ce îl încântă pe antrenorul Dan Petrescu. În ultima dispută din cantonamentul din Austria, CFR s-a impus cu 2-0 în fața formației croate Hajduk Split.

Golurile clujenilor au fost marcat de veteranul formației, Ciprian Deca (37 de ani), în minutul 39, din penalty, și Manea, în minutul 49. Ceea ce l-a făcut pe Dan Petrescu să declare: ”Deac poate să joace până la 40 de ani”. 

Antrenorul Dan Petrescu a folosit echipa următoare: Bălgrădean (Gal, 73) - Cr. Manea (Hoban, 88), Kolinger, Burcă, Camora - Nana Boateng (R. Bălan, 88), Cvek, Hammershoey-Mistrati (Gîdea, 84) - Deac (Yeboah, 86), Debeljuh (Itu, 86), Petrila (Jefte, 46).

În precedentele trei meciuri de pregătire, CFR a înregistrat următoarele rezultate: 2-0 cu Koper (Slovenia), 3-0 cu Napredak (Serbia) și 1-0 cu Partizan Belgrad (Serbia). 

În 5 iulie, în Armenia, gruparea transilvană va susține meciul tur cu Pyunik, contând pentru preliminariile Ligii Campionilor (returul va fi la Cluj, în 13 iulie). În 9 iulie, la Arad, CFR va înfrunta pe Sepsi în Supercupa României.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...