Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 24 iunie 2022

FOTBAL / ROMÂNIA: FCU Craiova 1948 l-a adus pe portarul Ionuț Gurău

Echipa de fotbal FCU Craiova 1948 a anunţat, pe pagina de Facebook, că l-a transferat pe portarul Ionuţ Gurău (23 ani). Acesta a evoluat ultima oară la Unirea Slobozia. Gruparea din Bănie are de joi, 23 iunie, un nou antrenor principal în persoana lui Marius Croitoru.

Gurău a fost format de Academia Hagi şi a mai jucat la Gloria Buzău, din 2020 fiind la Unirea Slobozia. Pe când evolua la Daco-Getica Bucureşti, acesta a fost suspendat de FRF pentru două luni pentru implicarea sa într-un meci trucat, 

În primăvară, FCU Craiova a prelungit înţelegerile cu următorii jucători: portarul Răducu Mogoşanu, fundaşii Lorenzo Paramatti, Dominik Kovacic, Jeremy Huyghebaert, mijlocaşii Vlad Achim, Ionuţ Zanfir, William Baeten, Benjamin van Durmen, Samuel Asamoah, Francois Marquet, atacanţii Claudiu Bălan şi Andrea Compagno.

De asemenea, clubul din Bănie anunţase că a activat clauza de prelungire a contractului mijlocaşului ofensiv argentinian Juan Bauza, care va deveni definitiv jucătorul său de la 1 iulie.

După ediția 2021/2022 a Ligii 1, FCU Craiova s-a despărţit de portarul Alberto Cobrea şi de fundaşii Sorin Buşu şi Bradley Diallo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...