Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 27 iunie 2022

FOTBAL / ROMÂNIA: Petrolul Ploiești va juca mâine cu Al Markhiya SC Doha

Echipa de de fotbal Petrolul Ploieşti a modificat programul meciurilor de pregătire pe care le va susține în cantonamentul din Turcia. Programată inițial pentru luni, 27 iunie, partida cu Al Markhiya SC Doha a fost reprogramată pentru mâine (miercuri, 29 iunie).

Într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial și pe rețelele sociale, FC Petrolul Ploieşti a precizat: "Partea finală a stagiului din Turcia va cuprinde şi două jocuri-test, intervenind, însă, unele modificări în programul anunţat iniţial. Astfel, meciul cu Al Markhiya SC Doha, formaţie nou-promovată în prima ligă din Qatar, ce ar fi trebuit să se dispute în această seară, a fost reprogramat pentru data de 29 iunie, în vreme ce testul cu Al Shamal SC, din 30 iunie, a picat definitiv, fiind înlocuit cu unul ce se va juca, tot la acea data, în compania unei formaţii turce de eşalon inferior, Darica Genclerbirligi. Petroliştii au intrat în cea de-a doua săptămână a cantonamentului de la Kartepe, aflându-se, astfel, pe ultima sută de metri a pregătirilor înainte de revenirea în ţară. Duminică, elevii lui Nicolae Constantin au avut parte de o jumătate de zi liberă, pentru ca, de astăzi, să revină la programul cu două antrenamente".

Echipa prahoveană va reveni în România vineri, 1 iulie, iar până la debutul în ediția 2022/2023 a Ligii 1 (16 iulie) va mai disputa două partide de verificare, cu Farul Constanţa (6 iulie) şi, trei zile mai târziu, cu un adversar ce va fi stabilit şi în funcţie de tragerea la sorţi a meciurilor din debutul campionatului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...