Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 22 iunie 2022

FOTBAL / ROMÂNIA: Universitatea Craiova va disputa meciuri-test cu formaţiile germane Arminia Bielefeld şi FC Heidenheim

Aflată într-un stagiu de pregătire în Austria, echipa de fotbal Universitatea Craiova va disputa meciuri de verificare cu formaţiile germane Arminia Bielefeld şi FC Heidenheim, precum şi cu gruparea azeră Qarabag FK. În afara acestor partide, gruparea din Bănie va mai susține alte două, detaliile urmând a fi comunicate ulterior.

Seria partidelor va debuta în 26 iunie, la ora 17.00, când Universitatea va întâlni pe Arminia, echipă retrogradată din Bundesliga la finalul ediției trecute (locul 17). 

Apoi, în 29 iunie, la ora 19.30, va începe partida cu campioana Azerbaidjanului, Qarabag FK. 

În sfârșit, în 3 iulie, la ora 12.00, se va disputa întâlnirea cu FC Heidenheim, formaţie clasate pe locul 6 în liga secundă germană, în campionatul trecut.

Pregătirea echipei din Bănie e supervizată de noul antrenor, Laszlo Balint. În vârstă de 42 de ani, acesta a fost numit oficial în 13 iunie. El a demisionat de la UTA în ianuarie trecut. Balint activa la ”Bătrâna Doamnă” din vara anului 2019, reuşind să o promoveze în prima ligă, în urmă cu doi ani competiționali.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...