Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 28 iunie 2022

TENIS / WIMBLEDON: Mihaela Buzărnescu a avut probleme cu echipamentul, dar s-a calificat în turul 2

Aflată pe locul 127 mondial, Mihaela Buzărnescu (34 de ani) s-a calificat, astăzi (marţi, 28 iunie), în turul 2 al turneului de mare șlem de la Wimbledon, al treilea turneu major al anului. Înainte de meci, românca a fost nevoită să-și schimbe bustiera care era de culoare neagră...

Buzărnescu a învins-o cu 6-4, 6-2 pe germana Nastasja Schunk, o jucătoare aflată pe locul 154 mondial. Meciul a durat o oră şi 16 minute. În turul 2, Buzărnescu va evolua cu învingătoarea meciului dintre Gabriela Ruse (54 WTA) şi Coco Gauff (SUA, locul 12 mondial şi favorită cu numărul 11).

Înaintea meciului, arbitrul principal i-a atras atenția Mihaelei că trebuie să schimbe bustiera, care era neagră... La Wimbledon, toti participanții sunt obligați să poarte echipament alb, inclusiv piese de vestimentație care sunt vizibile. Potrivit Eurosport, Buzărnescu a reușit să rezolve problema împrumutând o bustieră de la... antrenoarea ei”. 

Mihaela se află la cea de-a patra participare la turneul de la Wimbledon, pe tabloul principal. Ea a atins turul 2 în 2018, când a pierdut în fața Karolinei Pliskova. În 2019, ea a pierdut în fața Simonei Halep, în turul 2, fiind singura jucătoare care i-a luat set româncei la acea ediție. În 2021, Miki a cedat în fața lui Venus Williams, în manșa inaugurală. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...