Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 24 iunie 2022

FOTBAL / ROMÂNIA: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a câștigat testul cu Legia Varșovia

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a câștigat cu 1-0 (1-0), vineri, 24 iunie, meciul de pregătire cu formaţia poloneză Legia Varşovia. Confruntarea s-a disputat la St. Ulrich, în stagiul de pregătire din Austria. Legia, care are 15 titluri de campioană a Poloniei în palmares, s-a clasat pe locul 10 în ediţia trecută din Ekstraklasa.

Formația lui Cristiano Bergodi a început partida cu următorul „11”: Răzvan Began - Radoslav Dimitrov, Mihai Bălaşa, Denis Ciobotariu, Rareş Ispas - Florin Renţa, Nicolae Păun, Sergiu Şerban - Marius Ştefănescu, Vitalie Damaşcan, Cătălin Golofca. Golul deţinătoarei Cupei României a fost marcat de Marius Ştefănescu (28 - penalty), potrivit paginii de Facebook a clubului. 

Sepsi OSK a anunţat, tot astăzi, şi transferul atacantului venezuelean Mario Rondon (36 de ani). Fost jucător la CFR Cluj, acesta a semnat un contract valabil pe un an competițional, cu opţiune de prelungire pe încă unul. El s-a alăturat restului lotului în cantonamentul din Austria.

Echipa covăsneană va mai juca meciuri de verificare cu ŢSKA Sofia (27 iunie) şi Karlsruher SC (30 iunie). În prima partidă-test, Sepsi s-a impus cu 3-0 în fața lui Ferencvaros, campioana Ungariei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...