Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 29 iulie 2020

TENIS / WTA: Retrageri în serie de la turneul de la Palermo

Mai multe jucătoare importante au anunțat că nu participă la turneul ce se va desfășura săptămâna viitoare, la Palermo. Este vorba despre britanică Johanna Konta(locul 14 WTA), rusoaicele Svetlana Kuzneţova (32 WTA) și Veronika Kudermetova (40 WTA) şi letona Anastasija Sevastova (43 WTA). În acest context, Sorana Cîrstea (75 WTA) a prins loc direct pe tabloul principal de simplu.
Konta devenise principala favorită a întrecerii din Sicilia În urma retragerii Simonei Halep (2 WTA), anunțată zilele trecute. „Ținând conte de creşterea recentă a cazurilor de COVID-19 în România şi îngrijorării mele cu privire la călătoriile aeriene internaţionale în acest moment, am luat decizia grea de a mă retrage de la Palermo. Vreau să mulţumesc directorului turneului şi Ministerului italian al Sănătăţii pentru toate eforturile făcute în numele meu", a scris constănțeanca, pe reţelele de socializare. 
În calificările turneului de la Palermo sunt înscrise Irina Begu (81 WTA), care a devenit prima rezervă, și Patricia Ţig (85 WTA), a treia.
Programat la cinci luni de la întreruperea circuitului feminin din cauza pandemiei de COVID-19, Palermo Ladies Open, turneu de categorie WTA International, va debuta sâmbătă, 1 august, cu mecurile din calificări. Partidele de pe tabloul principal sunt programate de luni, 3 august, și până duminică, 9 august.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...