Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 31 iulie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: S-a făcut o solicitare la UEFA legată de meciurile ce nu vor influenţa clasamentul final

Secretar general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Justin Ştefan a anunțat astăzi (vineri, 31 iulie), că s-a făcut o solicitare la Uniunea Europeană de Fotbal Asociație (UEFA) pentru ca meciurile rămase de disputat din Play-Off să se joace şi după 3 august, data la care trebuie anuțată lista reprezentantelor României în ediție 2020/2021 a cupelor europene.
Justin Ştefan a declarat la Digi Sport Special: „Am făcut o solicitare la UEFA să vedem dacă aceste meciuri nu vor influenţa clasamentul final ar putea să se dispute şi după 3 august. Aşteptăm răspuns.Am prezentat o argumentaţie juridică solidă, dar vom avea echipe româneşti care vor participa în cupele europene".
Oficialul s-a referit și la posibilitatea ca Astra să piardă meciul cu 0-3: „LPF şi FRF nu pot impune această sancţiune. Doar să se facă o plângere de către clubul Universitatea Craiova la instanţa disciplinară a FRF şi va fi decizie executorie. Craiova va face probabil o astfel de plângere disciplinară.  Au mai existat cazuri când s-a discutat în regim de urgenţă. Va fi hotărâre executorie, dar şi cei de la Astra vor sa facă o plângere pentru că iniţial meciul a fost amânat pentru că au apărut cazuri de COVID-19 la Craiova", a spus Justin Ştefan. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...