Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 30 iulie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Dan Petrescu este în spital, sub supraveghere medicală

Managerul sportiv la CFR Cluj, Marius Bilaşco a declarat după meciul câștigat (1-0) cu FC Botoșani că antrenorul Dan Petrescu este în continuare în spital după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.
Oficialul a declarat pentru televiziunile care au transmis partida: „Nu ne-am antrenat zece zile. Aceşti băieţi sunt, din punctul meu de vedere, nişte eroi. Sacrificiul pe care l-au făcut în această seară, modul cum s-au dăruit şi cum au tratat fiecare fază din meci, din punctul meu de vedere este exemplar. Vreau să-i felicit, pentru că au trecut prin momente extrem de grele, cu toţii am trecut şi această victorie înseamnă enorm pentru ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile. Dan este în continuare în spital şi a fost dezamăgit de unele ştiri din presă, o anumită poză cum că ar fi fost prin oraş. Nicidecum, el este sub supraveghere medicală şi atent monitorizat de toţi doctorii". 
CFR Cluj va juca vineri, la București, meciul restant cu FCSB, iar luni, 3 august, la Craiova, partida cu Universitatea din ultima rundă a Play-Off-ului ediției 2019/2020 a Ligii 1. Campioana se află pe locul 2 în clasament, la un punct de liderul din Bănie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...