Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 30 iulie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Fotbaliștii Astrei Giurgiu vor efectua două teste

Preşedinte al clubului Astra Giurgiu, Dani Coman a declarat, astăzi (joi, 30 iulie), că echipa sa va mai fi testată pentru coronavirus şi azi, şi mâine. Acesta a subliniat că Ljuban Crepulja este internat, dar se simte foarte bine.
Într-o intervenție la Digi Sport Special, Coman a spus: „Echipa mai face azi o testare.  Vom mai repeta mâine dimineaţă una. Să sperăm că va fi ok. Și să jucăm când ne programeaza Liga. Suntem pregătiţi, dar depindem de rezultatul testelor şi de timpul pe care îl vom avea. Ne-am testat la aceeaşi clinică la care am făcut testele tot timpul. Toţi jucătorii în acelaşi loc s-au testat. Doar un singur jucător e plecat în afara Bucureştiului. Dacă au apărut alte informaţii, sunt eronate. Nu este adevarat că mai e un suspect. M-au întrebat şi alţii de Radunovic, dar nu e adevărat. Se simte foarte bine. Legat de Crepulja, el nu a stat cu noi în cantonament. A avut stări febrile şi a fost izolat de staff-ul medical. M-a sunat şi mi-a spus că a rămas stupefiat. El a spus că nu a declarat niciodată că nu sunt condiţii bune la spitalul din Giurgiu. S-au purtat extraordinar cu el. Am stat de vorbă cu el acum şi se simte bine. Chiar era mirat. Sunt condiţii mai mult decât decente. Radunovic nu e coleg de cameră cu Crepulja. Se simte foarte bine şi a zis chiar că a rămas surprins de ceea ce s-a spus. La spital i-au adus mancare, a spus că s-au purtat excelent cu el, chiar mi-a trimis poză din salon", a spus Dani Coman.
Pe de altă parte, președintele Astrei a amintit că meciul cu Universitatea Craiova s-a amânat din cauza problemelor cu care s-a confruntat gruparea din Bănie: „Să o luăm în ordine cronologică. Noi am făcut testarea săptămâna trecută. Iniţial, meciul cu Craiova a fost programat sâmbăta trecută. Am primit rezultatele vineri, toate negative, ceea ce însemna că puteam juca meciul cu Craiova sâmbătă, fără nicio problemă. Din cauza cui nu s-a putut juca sâmbătă? S-a reprogramat pentru luni. Din cauza cui nu s-a putut juca luni? Din cauza celor de la Craiova, nu? Au avut trei oameni din staff testaţi pozitiv. Să caute variante să jucăm cele două meciuri pe teren, indiferent când, la ce oră îşi doresc ei, noi vrem să jucăm pe teren. Dacă sunt mai buni ca noi, Craiova să ne bată pe teren”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...