Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 29 iulie 2020

TENIS: Ambasadorul Japoniei în România a făcut un schimb de mingi cu Horia Tecău

Ambasador al Japoniei în România, Excelența Sa Hitoshi Noda a schimbat câteva mingi la fileu cu Horia Tecău, în cadrul unei vizite pe care a efectua-o ieri, 28 iulie, la Clubul Sportiv Dinamo. La întâlnire au mai fost prezenți președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, și secretarul general adjunct al MAI, Geani Cătălin Nica. 
Potrivit site-lui oficial al grupării bucureștene, invitația a fost lansată de președintele CS Dinamo, Ionuț-Adrian Popa, în contextul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, care ar fi trebuit să se afle în plină desfășurare. „Hitoshi Noda și soția acestuia, Chiyoe Noda, au vizitat mai întâi sala de trofee a clubului, sala multifuncțională și bazinul olimpic acoperit, după care s-au echipat corespunzător și au intrat pe terenul de tenis, pentru a schimba câteva mingi cu vicecampionul olimpic Horia Tecău”.
Cunoscător ca un practicant al tenisului, la nivel de amatori, ambasadorul Japoniei a declarat mai apoi: „Este o onoare că am putut să schimb câteva mingi cu un jucător de top mondial, precum Horia Tecău. Sper să-l pot susține anul viitor în tribune la Tokyo. Mulțumesc domnului președinte Ionuț-Adrian Popa pentru această invitație”.
Programate inițial între 24 iulie și 9 august 2020, Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo au fost amânate pentru 2021 din cauza pandmiei de COVID-19.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...