Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 27 iulie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Președintele FRF propune oprirea campionatului în Liga 1

Preşedinte al Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu a declarat, la Digi 24, că echipele participante în Liga 1 ar trebui să discute despre oprirea acestui an competiţional sau cel puţin a Play-Out-ului. Oficialul a spus că nu se poate amâna „la nesfârşit” sfârşitul campionatului.
În intervenția sa, șeful FRF și-a exprimat îndoieala „că Liga 1 se mai poate termina pe teren protejând integritatea competiţiei şi sănătatea tuturor participanţilor. Despăguburi, acestea ar putea fi suportate de LPF, dacă sunt rezerve, prin împrumuturi sau direct de către club. Cred că cluburile de Liga 1 ar trebui să discute despre oprirea acestui sezon competiţional sau cel puţin a Play-Out-ului. Altfel nu vom putea să amânăm la nesfârşit sfârşitul acestui sezon competiţional”, a spus Burleanu, care a adăugat că fotbalul românesc se află „în stare de urgenţă” de la primul caz de coronavirus şi că măsurile din protocol nu au fost respectate.
În 30 iulie, se va desfășura Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), în care se vor lua decizii legate de campionat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...