Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 28 iulie 2020

FOTBAL / SUA: Echipa lui Alexandru Mitriţă s-a calificat în sferturile de finală ale turneului „MLS is Back"

Echipă la care evoluează Alexandru Mitriţă, New York City FC s-a calificat în sferturile de finală ale turneului „MLS is Back". Gruparea a câștigat cu 3-1 (1-0), duminică, la Orlando, meciul cu FC Toronto din optimile de finală ale competiţiei.
Golurile au fost marcate de Medina (min. 5), Castellanos (min. 55) şi Moralez (min. 81), respectiv Mullins (min. 87). Alex Mitriţă a fost titular şi a părăsit terenul în minutul 71, când a fost înlocuit de Heber.
În sferturile de finală, la 2 august, NYFC va întâlni pe învingătoarea dintre Portland Timbers şi FC Cincinnati, meci care se dispută astăzi (marţi, 28 iulie) alături de partida Columbus Crew - Minnesota United.
Rezultatele din celelalte meciuri programate în „optimi”:
Orlando City - Montreal Impact 1-0
Philadelphia Union - New England Revolution 1-0
Sporting Kansas City - Vancouver Whitecaps 0-0 (3-1 la lovituri de la 11 m)
San Jose Earthquakes - Real Salt Lake 5-2
Seattle Sounders - Los Angeles FC 1-4
Întrerupt după două etape, la jumătatea lunii martie, Campionatul MLS s-a reluat, în 8 iulie, la Orlando, într-un format similar cu Cupa Mondială, cu o fază a grupelor şi cu una eliminatorie, într-o "bulă" care trebuie să protejeze participanţii de noul coronavirus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...