Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 27 iulie 2020

FOTBAL / ITALIA: Portarul lui Juventus i-a dat o ţigară aprinsă lui Maurizio Sarri!

Portar al echipei de fotbal Juventus, Wojciech Szczesny i-a dat o ţigară aprinsă lui Maurizio Sarri (61 de ani), în timpul unui interviu acordat de acesta după ce torinezii au câştigat, duminică, 26 iulie, al nouălea tilu consecutiv în Italia. „O meriţi", i-a spus polonezul, iar tehnicianul, uşor jenat, i-a „pasat"-o unui colaborator.
Se știe că Maurizio Sarri este un fumător înrăit. Antrenorul fumează până la 60 de ţigări pe zi, iar în timpul meciurilor este văzut deseori cu un chiștoc neaprins în mână... În momentul în care epidemia de COVID-19 a atins Italia, în martie, Juventus Torino a luat măsuri speciale pentru a-şi proteja antrenorul. El suferise de pneumonie la începutul acestui campionat, când nu a putut sta pe banca tehnică a echipei în august şi la începutul lunii septembrie 2019. Şi în timp ce sărbătoarea cu jucătorii în vestiar, Sarri era cu ţigara în mână, neaprinsă însă.
Maurizio Sarri a izbutit astfel să câștige primul său trofeu în Italia. Până acum, el ocupase locul 2 în edițiile 2016 și 2018 din Serie A, cu SSC Napoli, pierzând finala din acest an a Cupei Italiei și aceea a Supercupei Italiei de anul trecut. Tehnicianul a declarat după meciul cu Sampdoria (2-0) că acest Scudetto are „o savoare aparte. A câștiga e dur și acest club câștigă de atâția ani. În fiecare an, e tot mai dur. Și nu e ușor să rămâi la acest nivel. A fost un sezon foarte dur, foarte lung”.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...