Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 31 iulie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Portretul lui Sorin Cârţu din centrul Craiovei a fost vandalizat de suporteri ai FC Universitatea!

Este cunoscut faptul că fanii echipei FC Universitatea Craiova, patronată de Adrian Mititelu, sunt în conflict cu cei ai CS Universitatea Craiova, aflată în luptă pentru titlul de campioană în Liga 1. Ultimul episod al acestei dispute s-a petrecut deunăzi, când o pictură murală amplasată în centrul municipiului Craiova, care îl înfăţişează pe fostul internaţional Sorin Câţu, acum preşedinte la CSU, a fost vandalizată! 
Fanii echipei FC Universitatea Craiova au aruncat cu vopsea neagră pe zidul pe care este realizată pictura. „Ne asumăm ce s-a întâmplat. Nu suntem de acord cu ceea ce se întâmplă în oraş. Şi noi când am făcut ceva cu Cristi Neamţu ne-a fost şters de oamenii Primăriei. Şi noi când am scris Oblemenco şi Cristi Neamţu pe ziduri la fel de frumos ne-au fost şterse de cei de la Primărie. Legendele Craiovei aţâţă lumea în oraş: <Noi suntem Craiova!> De aici pleacă toate scandalurile în oraş şi vor fi scandaluri mari", a declarat la Pro X Andrei Preda, lider al Peluzei Sud, care susţine FCU Craiova.
La mijlocul lunii mai, aceeași fani au vandalizat casa lui Sorin Cârțu, scriind mesaje jignitoare pe gardul acesteia. 
Pictura murală cu chipul lui Sorin Cârţu a fost realizată la iniţiativa Peluzei Nord, care susţine CSU Craiova, fiind dezvelită în urmă cu două zile. De asemenea, în Bănie mai există o pictură murală care îl înfățișează pe Ilie Balaci. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...