Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 29 iulie 2020

GIMNASTICĂ: Carmencita Constantin a fost aleastă președinte al FRG

La opt luni după demisia Andreei Răducan, Federația Română de Gimnastică  (FRG) are din nou președinte. În această funcție a fost aleasă Carmencita Constantin, care a câştigat în fața lui Ioan Suciu, celălalt candidat. Adunarea Generală s-a desfăşurat în aer liber, la sediul Federaţiei de Tir Sportiv.
Pe contul oficial de pe Facebook al FRG s-a dat următorul comunicat: „Astăzi, în cadrul Adunării Generale Ordinare a Federaţiei Române de Gimnastică, reprezentanţii structurilor afiliate au votat noul Preşedinte FRG. La finalul numărării voturilor, Carmencita Constantin a fost desemnată câştigătoare şi, implicit, numită noul Preşedinte al Federaţiei. Prezentul mandat va fi valid până anul viitor, în 2021. Felicitări, Carmencita Constantin! Bun venit în echipă şi mult succes!”.
Carmencita Constantin este fostă sportivă (gimnastică ritmică), fost antrenor, arbitru naţional şi internaţional şi membru în Comitetul Executiv FRG. Cu o experienţă de 22 de ani în management, ocupă funcţia de director general la General Electric. Timp de şapte ani, Constantin a fost reprezentant al României la Comisia Europeană pe probleme de energie, mediu, finanţări UE.
Mandatul noului președinte se va încheia în 2021.
Carmencita Constantin este al 11-lea președinte din istoria FRG, după dr. Mihail Gheorghe Berceanu (1937), Constantin Stoicescu (1942), Ion Șiclovan (1960-1966), Elena Poparad (1967-1978), Constantin Peștișan, Maria Login, Ion Tripșa, Nicolae Vieru (1987-2005), Adrian Stoica (2006-2017) și Andreea Răducan (2017-2019). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...