Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 27 iulie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: FC Voluntari a câștigat cu Sepsi și este pe locul 3 în Play-Out-ul Ligii 1

Formaţia FC Voluntari a câștigat cu 2-0, duminică, 26 iulie, pe teren propriu, meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din a 11-a etapă a Play-Out-ului ediției 2019/2020 a Ligii 1. Gruparea ilfoveană și-a asigurat salvarea de la retrogradare.
Golurile confruntării de pe stadionul „Anghel Iordănescu” au fost marcate de Măţan (min. 46) şi Căpăţână (min. 75, dintr-un penalty acordat pentru un fault în careu).
De asemenea, în minutul 68, un gol al lui Sanoh a fost anulat pentru ofsaid.
“Erau foarte importante cele trei puncte. Jucam cu o echipă foarte bună, care a ajuns in finala Cupei României. A fost un meci greu. Mă bucur că băieţii au înţeles importanţa jocului. Au dat tot ce au avut mai bun. Mergem mai departe.  Mai sunt trei meciuri. Sper să se termine pe teren acest campionat şi să ne îndeplinim obiectivul. Este presiunea jocului, presiunea obiectivului. Discutam cu băieţii, îi înţeleg de ce se manifesta aşa pentru că e presiune. Îmi doresc foarte mult să salvăm această echipă. Mă bucur pentru Măţan că a înscris. I-am spus tot timpul că trebuie să apară în careu ca să dea gol. Mă bucur pentru el şi sper să dea cât mai multe goluri. E un jucător pentru echipa naţională U21.  Trebuie să apară cât mai mult la finalizare ca să poată să-şi îndeplinească visul, de a juca la un alt nivel”Mihai Teja, antrenor FC Voluntari
“N-au funcţionat mai multe astăzi. Suntem într-o perioadă în care este destul de greu. S-a acumulat oboseală. Dar asta este. Ar trebui să terminăm cumva acest campionat şi la finalul sezonului să facem o analiză serioasă. Mereu când intrăm în teren de la pauză se întâmplă ceva. Există prafuri în aer care ne adorm şi primim gol. Oboseala, probabil, îşi spune cuvântul în momentul de faţă. Am încredere că acest campionat îl vom termina rămânând în prima ligă. Ne-a prins foarte nepregătiţi această pandemie.  Jucători care nu şi-au prelungit contractele... Destul de dificil când nu ai un lot şi numeros, şi valoros. Pledez pentru terminarea campionatului pe teren.  Nu-mi doresc să se oprească, dar vom vedea. Sunt unii jucători care parcă nu trag în aceeaşi direcţie”
Leo Grozavu, antrenor Sepsi
Au evoluat următoarele formații:
Voluntari: Cojocaru – Struna (Benzar, 85), Paşcanu, Armaş, Vlad - Căpăţînă, Gorobsov, De Lucas - I. Gheorghe (Sanoh, 61), Tudorie (Ţîră, 85), Măţan (Belu-Iordache, 70). 
Antrenor: Mihai Teja
Sepsi: Niczuly - Csiszer, Celea, Ţincu, Fl. Ştefan – Deaconu (Achahbar, 67), Vaşvari, I. Fulop (Dimitrov, 61) – Carnat (Diaz, 36), Safranko (Ştefănescu,  61), L. Fulop (Karanovic, 67). 
Antrenor: Leo Grozavu
Cartonaşe galbene: Struna (min. 19), Sanoh (min. 87), respectiv Vaşvari (min. 51)
Arbitru de centru: Cătălin Popa
Arbitri asistenți: Mircea Grigoriu, Marius Marchidanu
Arbitru de rezervă: Ionuţ Coza


Play-Out

Etapa a 11-a

Sâmbătă, 25 iulie
Viitorul - Chindia 4-1

Duminică, 26 iulie
Clinceni – Poli Iaşi 3-0
Voluntari - Sf. Gheorghe 2-0

Etapa a 12-a

Miercuri, 29 iulie
Ora 17.00:
Târgovişte - Clinceni

Ora 19.00:
Sibiu - Viitorul

Joi, 30 iulie
Ora 18.00:
Iaşi - Voluntari

Partidele echipei Dinamo Bucureşti vor fi programate ulterior

Clasament
7. FC Viitorul 42 puncte
8. Clinceni 32 puncte
9. Voluntari 31 puncte
10. Sepsi 28 puncte
11. Sibiu 25 puncte
12. Poli Iaşi 23 puncte
13. Dinamo 21 puncte

14. Târgoviște 17 puncte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...