Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 26 iulie 2020

TENIS / WTA: Directorul turneului de la Palermo e dezamăgit după retragerea lui Halep

Director al turneului de tenis de la Palermo, Oliviero Palma a declarat, astăzi (duminică, 26 iulie), după ce Simona Halep şi-a anunţat retragerea de la întrecerea siciliană, că este profund dezamăgit. Acesta a confirmat că românca a primit o scrisoare oficială în care i se preciza că nu va trebui să intre în carantină în Italia.
Oficialul anunțase de ieri că a cerut Guvernului de la Roma să facă o derogare pentru participantele la Palermo Ladies Cup astfel încât jucătoarele din România să nu fie obligate să stea în carantină 14 zile la sosirea în Italia: „Am aflat cu mare amărăciune decizia numărului 2 mondial de a renunţa la participarea la Palermo Ladies Open. Ieri eram optimişti şi am informat staff-ul Simonei Halep că sportivii profesionişti nu sunt obligaţi să intre în carantină. Ruggero Razza, responsabil regional pentru Sănătate, căruia îi mulţumim pentru promptitudine şi claritate, i-a trimis direct Simonei Halep o scrisoare oficială în care îi explica faptul că ordonanţa Ministerului Sănătăţii nu se aplică în cazul muncitorilor, astfel că nici în cazul jucătorilor de tenis profesionişti. Totuşi, staff-ul lui Halep ne-a comunicat doar decizia finală, anulându-ne toate eforturile. Suntem supăraţi şi profund dezamăgiţi”, a afirmat Palma.
Simona Halep a anunțat astăzi, pe rețelele sociale, că nu va participa la Palermo Ladies Open, primul turneu din circuitul WTA organizat după pauza impusă de pandemia de COVID-19.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...