Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 26 iulie 2020

FOTBAL / TURCIA: Kayserispor a retrogradat în liga a doua, Sivasspor va juca în Liga Europa

Ultima rundă din campionatul de fotbal al Turciei a consemnat retrogradarea lui Kayserispor. Echipa lui Silviu Lung Jr. şi Cristian Săpunaru a ocupat ultimul loc în clasamentul Super Lig, cu 32 de puncte.
Kayserisport a pierdut (1-2) confruntarea cu Trabzonspor. Au înscris Henrique (min. 85, din penalty), respectiv Novak (min.  63) şi Sorloth (min. 90+6). Lung şi Săpunaru au jucat pe toată durata partidei.
În aceeași rundă cu numărul 34, formaţia Gaziantep FK, antrenată de Marius Şumudică şi cu Alin Toşca şi Alexandru Maxim pe teren, a înregistrat a 11-a victorie din acest campionat: 1-0 în deplasare cu Yeni Malatyaspor. Golul a fost marcat de Djilobodji în minutul 64. Toşca a fost integralist, iar Maxim a jucat până în minutul 90+1.
Tot în ultima etapă, formaţia Sivasspor, la care joacă Paul Papp, a pierdut (1-3) în deplasare, cu Goztepe Izmir. Au marcat Napoleoni (min. 31, din penalty), Mossoro (min. 55) şi Emir (min. 90+5, din penalty), respectiv Andrade (min. 50). Papp a fost rezervă.
Sivasspor a încheiat ediția 2019/2020 a campionatului pe locul 4 şi va juca în Liga Europa. Pe podium s-au clasat Basaksehir (69 puncte), Trabzonspor (65p) și Beșiktaș (62p). Gaziantep FK a încheiat pe poziţia a 8-a, cu 46 puncte.
Au retrogradat Yeni Malatyaspor (32p), Ankaragucu (32p) şi Kayserispor (32p).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...